Nieuws

Bose lanceert bluetoothspeaker SoundLink Flex voor 169 euro

Bose SoundLink Flex
Audiospecialist Bose lanceert vandaag een nieuwe bluetoothspeaker. De SoundLink Flex gaat 169 euro kosten.

Vandaag verwelkomt Bose een nieuwe toevoeging aan zijn SoundLink speakerfamilie: de SoundLink Flex. De speaker heeft een nieuw en ruiger ontwerp gekregen dan zijn broertjes en moet volgens Bose een diep en helder geluid brengen dat krachtig genoeg is om bijvoorbeeld je woonkamer te vullen. De SoundLink Flex is IP67 gecertificeerd en moet een speelduur van 12 uur halen op één batterijlading.

Bose SoundLink Flex

Ook is de speaker uitgerust met dubbele, tegenover elkaar liggende passieve radiatoren, die trillingen omzetten in een krachtige audio-uitvoer. Bose DSP-technologie (digital signal processing) moet vervorming minimaliseren.

De zachte siliconen achterkant gecombineerd met het gepoedercoate stalen rooster beschermen de speaker tegen vallen en stoten en zorgen dat de speaker bestand is tegen corrosie en Uv-licht.

De installatie van de SoundLink Flex is gemakkelijk met simpele gesproken aanwijzingen om binnen enkele seconden Bluetooth-verbinding met je telefoon of tablet te verkrijgen. De speaker onthoudt tot acht apparaten zodat je naadloos overschakelt van het ene apparaat naar het andere. Met de Bose Connect-app kun je de Flex bedienen, instellingen personaliseren en de nieuwste software-updates ontvangen.

Thuis werkt de Flex feilloos samen met één of meerdere Bose smart speakers en soundbars om je luisterervaring uit te breiden met behulp van de Bose SimpleSync-technologie.

De bluetoothspeaker is verkrijgbaar vanaf 16 december.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business