Nieuws

D-Link lanceert meshuitbreiding voor EAGLE PRO AI router

D-Link Eagle Pro Ai mesh
D-Link lanceert de M15, een optionele meshuitbreiding in de nieuwe Eagle Pro Ai serie die je kan combineren met de R15 router.

D-Link biedt nu ook een mesh-oplossing voor de wifi-routers in de EAGLE PRO AI-serie. De uitbreiding verbetert de dekking met Wi-Fi 6 en levert zeer hoge datasnelheden. Mesh-technologie in netwerken zorgt ervoor dat de dekking voortdurend wordt geoptimaliseerd. De EAGLE PRO AI van D-Link biedt aanvullend nog kunstmatige intelligentie.

De EAGLE PRO AI is een serie met meer geavanceerde routers van D-Link en die wordt nu uitgebreid met de AX1500. Dualband netwerken krijgen zo gecombineerde draadloze snelheden tot 1.500 Mbps. Ze lijken ook de nieuwste Wi-Fi 6-technologieën inclusief 1024 QAM, MU-MIMO en OFDMA te ondersteunen.

EAGLE PRO AI AX1500 Mesh

De nieuwe oplossing EAGLE PRO AI AX1500 Mesh Systems (M15-2, M15-3) is verkrijgbaar in sets van 2 en 3 stuks. Samen bieden ze wifi-dekking tot respectievelijk 370 en 500 vierkante meter. Het systeem is optioneel uitbreidbaar tot maximaal 4 units.

Spraakbesturing

De beveiliging met WPA3 beschermt toestellen op het wifi-netwerk. Verder is de EAGLE PRO AI-serie compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. Gebruikers kunnen hun netwerk dus ook beheren via spraakbesturing.

Prijzen en beschikbaarheid

Het 3-pak is beschikbaar vanaf midden december en heeft een advies verkoopprijs van 193 euro. Het 2-pak volgt in het eerste kwartaal van 2022 en zal 129 euro kosten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business