Innr slimme schakelaars

Innr heeft twee nieuwe slimme schakelaars gelanceerd voor 19,99 euro. Beide schakelaars werken met de bestaande Innr brigde.

Advertentie

Innr introduceert deze week twee verschillende slimme schakelaars om toe te voegen aan jouw Innr-netwerk. Het gaat om de nieuwe Smart Button en Remote Control die je via WiFi kan koppelen aan je smart lampen in huis.

Innr slimme schakelaars

Beide slimme schakelaars kunnen, in combinatie met de Innr bridge, gebruikt worden om alle slimme Innr WiFi of Zigbee lampen in huis te bedienen. Hebben niet alle bewoners beschikking over de Innr-app? Met deze schakelaars is dat probleem opgelost en kunnen ook zij de slimme lampen met een druk op de knop bedienen.

Met het bijgeleverde wandplaatje kun je de Remote Control of Smart Button ophangen op een plek naar keuze. Tevens zijn beide switches magnetisch en dus makkelijk op een andere metalen ondergrond te ‘plakken’. Beide schakelaars kunnen ook gekoppeld worden met Philips Hue en Samsung SmartThings. Helaas zijn ze niet compatibel met Apple HomeKit en Hue Sync.

Smart Button

Met de Smart Button kies je zelf welke slimme lampen je bedient. Alle lichten in de kamer of een selecte groep: met één knop gaan ze aan, uit, en door de knop ingedrukt te houden, kun je dimmen of je lampen feller laten schijnen.

Remote Control

De Remote Control heeft 5 knoppen om jouw slimme Innr-WiFi en Zigbee lampen te bedienen. Zo dim je lampen of laat je de lampen feller schijnen door de pijlen naar boven of onder te kiezen. Door de pijlen links en rechts ingedrukt te houden, kies je gemakkelijk de lichtkleur die past bij jouw stemming. 

Prijzen en beschikbaarheid

Beide slimme schakelaars zijn vanaf deze week te koop voor 19,99 euro.