Nieuws

Nokia PureBook Pro-laptop komt in mei naar België

Nokia PureBook Pro 699 euro
OFF Global brengt in Europa vanaf mei de Nokia PureBook Pro uit.

Net zoals dat voor de smarphones het geval is via HMD Global, heeft de Franse firma OFF Global de merknaam Nokia in licentie om laptops uit te brengen in België, Nederland, Luxemburg en tientallen andere Europese landen. Onder de naam Nokia PureBook Pro – die in twee varianten beschikbaar zal zijn – zullen we vanaf mei een nieuwe Windows-laptop op de Belgische markt zien verschijnen.

Nokia PureBook Pro

Zoals vermeld zal de laptop van OFF Global beschikbaar zijn in twee varianten: 15,6 inch en 17,3 inch. Prijzen starten bij 699 euro waarbij je voor de 17 inch-variant 799 euro zal betalen. Beide varianten krijgen een Intel Core i3 uit de Alder Lake-serie met een kloksnelheid van 4,4GHz. Verder is het model uitgerust met 8GB RAM en 512GB interne opslag. OFF Global schrijft ook dat de ingebouwde SSD zeer gemakkelijk te vervangen is indien gewenst.

Nokia PureBook Pro

Ontwerp

Als je de laptop langs de voorkant bekijkt doet hij denken aan de nieuwste MacBook Pro van Apple. Het toestel weegt 1,7kg, een FHD IPS display met een resolutie van 1920 x 1080. Het model zal beschikbaar zijn in vier verschillende kleuren en qua batterijduur zou je zo’n 10 uur moeten meekunnen op één laadbeurt.

Prijzen en beschikbaarheid

Zoals vermeld zal de nieuwe Nokia PureBook Pro beschikbaar zijn in twee formaten. Voor de 15,6”-variant betaal je 699 en voor de iets grotere 17,3”-variant is dat 799 euro. De PureBook Pro zal te koop zijn vanaf mei in België en ook andere modellen zullen later dit jaar nog aangekondigd worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business