Nieuws

Eerste aflevering ‘Kenobi’ uitgesteld naar 27 mei

De eerste aflevering van de aankomende Star Wars-serie over Obi-Wan Kenobi zal een paar dagen later dan voorzien gelost worden op Disney+.

Het was niemand minder dan hoofdrolspeler Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) die voor de camera verscheen om de fans hoogstpersoonlijk van het uitstel op de hoogte te brengen. Gelukkig gaat het maar om een klein uitstel van 25 mei naar 27 mei. Dat kunnen we nog wel net aan, al is het niet duidelijk waarom twee dagen uitstel nodig is. Om het goed te maken zal Disney meteen de eerste twee afleveringen van de serie vrijgeven. Wellicht zal vanaf dan wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering lanceren.

Kenobi is na The Mandalorian, The Bad Batch en The Book of Boba Fett inmiddels al de vierde exclusieve Star Wars-serie die op Disney+ zal verschijnen, en meteen ook degene waar de fans nog het meest van al naar uitkijken. Om goede redenen, want acteur Ewan McGregor kroop voor de reeks terug in de rol van Obi-Wan Kenobi die hij eerder vertolkte in de prequel-trilogie. Hoewel die films destijds niet al te best werden onthaald, zijn de prequels wel vereeuwigd door de duizenden geniale memes die erover gemaakt zijn.

Het verhaal speelt zich af tussen Revenge of the Sith en A New Hope. Obi-Wan Kenobi heeft zich na de dramatische gebeurtenissen van Order 66 verscholen op de planeet Tatooine. Maar een oude bekende, je kan al raden wie, is naar hem op zoek. De trailer houdt het nog wat verborgen, maar Kenobi belooft ons een epische rematch tussen Obi-Wan en zijn voormalige protégé. Kenobi zal exclusief te streamen zijn op Disney+; als je nog geen abonnement hebt, kan je dat nog voor 27 mei in orde brengen.

The Mandalorian seizoen 3

Wil je nog wat meer Star Wars-nieuws? Acteur en regisseur Carl Weathers heeft bekendgemaakt dat de opnames voor het derde seizoen van The Mandalorian afgerond zijn. Het derde seizoen zal vanaf eind 2022 te zien zijn op Disney+. Star Wars-fans hebben dus nog heel wat om naar uit te kijken dit jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business