Sony LinkBuds S

Sony brengt een nieuw paar earbuds op de markt, de LinkBuds S. Lichtgewicht en heel comfortabel met digitale ruisonderdrukking.

Advertentie

Sony introduceert vandaag de LinkBuds S, de nieuwste telg in de Linkbudsfamilie. Het bedrijf claimt dat deze earbuds perfect zijn om muziek en video te streamen of voor content op sociale media. De LinkBuds S zijn opvallend klein en wegen amper 4,8 gram. Ze hebben een zeer minimalistisch en afgerond design waardoor ze in de meeste oren heel comfortabel moeten passen zonder dat je na een tijdje last van je oren krijgt. Sony gebruikt dat comfort zelfs als een van de key features.

Specs

  • Processor: Sony Integrated Processor V1
  • Codecs: LDAC
  • Batterijduur: 6 uur met ANC actief, 14 uur met de oplaadcase
  • Extra’s: Snelknop voor Spotify, Quick Attention, Fast & Swift Pair
  • Waterbestendigheid: IPX4 (spatwaterdicht)
  • Prijs: 200 euro

Adaptieve ANC

De LinkBuds S zijn voorzien van een technologie die zorgt dat je zonder handelingen gesprekken kan voeren terwijl je de earbuds in je oren hebt zitten. De ruisonderdrukking wordt uitgeschakeld van zodra je gaat spreken, en als het gesprek voorbij is kan je weer genieten van je favoriete muziek.

Verder zijn ze voorzien van Sony’s Adaptive Sound Control, een slimme feature waarbij de LinkBuds zich gaan aanpassen aan de omgeving waarin je je muziek luistert.

Samenwerking met Niantic

Sony werkt ook samen met Niantic voor hun game Ingress. Als je deze game speelt met de LinkBuds S zal je de game volgens het bedrijf nog beter gaan ervaren. Een nieuwe sensor en spatial sound technologie gaan ervoor zorgen dat je de audio van deze AR-game ook hoort als je je gezicht draait.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony LinkBuds S zijn beschikbaar in het wit, zwart en ecru. Ze zullen 200 euro kosten en eind mei in verkoop gaan.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here