Windows Defender for Individuals

Microsoft heeft een nieuwe Defender for Individuals uitgerold voor 365-abonnementen.

Advertentie

Microsoft Defender for Individuals is een nieuwe, verbeterde Defender die beschikbaar zal zijn in je Microsoft 365-abonnement. Als je in je familie of groep meerdere, verschillende apparaten hebt, zal je deze voortaan via Defender for Individuals op één centrale plaats kunnen beheren, of dat nu een Windows- of Apple-apparaat is. Defender is er ook voor Android, iOS en macOS.

Microsoft Defender for Individuals

Het beveiligingspakket is gebouwd op Defender for Endpoint en heeft dezelfde beveiligingstools waar bedrijven op vertrouwen. Volgens Microsoft waren er nooit eerder zoveel cyberaanvallen, niet alleen op bedrijven, maar ook op particulieren. Defender moet soelaas en vooral overzicht bieden.

Het grote voordeel van dit beveiligingspakket is dat het heel toegankelijk werkt. Defender for Individuals is een eenvoudig dashboard, je kan er ook antiviruspakketten van andere bedrijven in bekijken en beheren. Defender herkent dat in het dashboard. Bovendien biedt Defender beveiliging tegen malware op al je apparaten.

Wat heb je nodig?

In het blogbericht geeft de technologiegigant ook duidelijk aan dat er nog veel meer zit aan te komen voor Defender. Het bedrijf zal dus blijven investeren in het beveiligingspakket, waardoor er in de nabije toekomst nog veel nieuwe features zullen aangekondigd worden.

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe Defender heb je een Microsoft 365 Family of Personal-abonnement nodig. Als je al een abonnement hebt kan je de nieuwe Defender apart downloaden in je Microsoft Account.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here