Bowers & Wilkins Px7 S2

Dit is de Bowers & Wilkins Px7 S2: de nieuwste hoofdtelefoon van het merk. De hoofdtelefoon kost 429 euro en er komt ook een Px8 aan later dit jaar.

Advertentie

De Britse audiospecialist Bowers & Wilkins komt deze week met een nieuwe hoofdtelefoon. Het gaat om de Px7 S2 die in het premiumsegment zit en 429 euro zal kosten.

Specs

  • ANC
  • 30 uur batterijduur
  • USB-C en AUX
  • Bluetooth 5.0

Bowers & Wilkins Px7 S2

Volgens de fabrikant is deze hoofdtelefoon gebaseerd op een geheel nieuw akoestisch platform. Die zou ervoor moeten zorgen dat de hoofdtelefoon een hogere resolutie brengt in geluidskwaliteit. De Px7 S2 zou speciaal ontwikkelde 40mm drivers hebben gekregen die een natuurlijker geluid moeten brengen.

Verder is de hoofdtelefoon voorzien van Qualcomm’s aptXTM Adaptive draadloze technologie om de overdracht van muziek te optimaliseren. In samenwerking met de digital signal processing van Bowers & Wilkins zelf, zou dit voor een hogere kwaliteit moeten zorgen. Qua aansluitingen is de Px7 voorzien van een USB-C-poort en een aux-poort.

Mobiele app

De Bowers & Wilkins Px7 S2 is de eerste hoofdtelefoon van het merk waarmee je alles kan bedienen in de mobiele app. Die is voorzien van een aanpasbare EQ, je kan er de ruisonderdrukking beheren en het batterijniveau van de hoofdtelefoon in de gaten houden.

Prijs en beschikbaarheid

De hoofdtelefoon is te koop in drie kleuren: grijs, blauw en zwart. Bowers & Wilkins zou meer aandacht gespendeerd hebben aan luxe. Daardoor zijn ook de oorkussens van een betere kwaliteit met traagschuim.

De Px7 is te koop voor 429 euro.