Disney+ wordt duurder goedkoper abonnement

Disney+ gaat duurder worden, de kans is groot dat de prijzen ook bij ons zullen stijgen. Echter is er ook goed(koper) nieuws.

Advertentie

Gisteren deelde Disney+ zijn nieuwe kwartaalcijfers, goed nieuws voor het bedrijf want die cijfers waren opnieuw goed. Toch ziet de streamingdienst zich genoodzaakt om (eerst in de V.S.) de abonnementsprijzen op te trekken. Omgerekend zal een abonnement daar net geen 3 euro duurder worden. Er is ook goed nieuws, Disney+ kondigde samen met de kwartaalcijfers ook officieel de komst van een goedkoper abonnement met reclame aan.

Duurder maar ook goedkoper

Net zoals Netflix werkt aan die plannen, komt ook Disney+ met een nieuw abonnement: Basic. Met dat abonnement zal je toegang krijgen tot alle content maar mét reclameblokken. Omgerekend zal dat abonnement 7,76 euro per maand gaan kosten. Een stuk goedkoper dan het duurdere abonnement dat na de verhoging van de prijzen omgerekend 10,67 euro gaat kosten.

Het is wel nog onduidelijk wat de strategie van Disney+ is. Het bedrijf deelde niet mee of en wanneer de abonnementsprijs zal stijgen. Bovendien weten we ook nog niet wanneer het goedkopere abonnement met reclame naar België en Nederland zal komen.

Wil je nog snel een goedkoop abonnement afsluiten?

Vandaag kan je nog een Disney+-abonnement scoren voor 8,99 euro. Wie weet wordt het binnenkort duurder. Een jaarabonnement kost 89,90 euro, en daarmee bespaar je nog eens 15 procent op jaarbasis.

Start meteen met streamen