Nieuws

Amazon lanceert nieuwe Kindle voor 110 euro

Nieuwe Amazon Kindle 2022
De nieuwe Amazon Kindle staat sinds gisteren om Amazon. De e-reader is nu al vooruit te bestellen voor 110 euro met levering in oktober.

E-commercegigant Amazon heeft een nieuwe middenklasse e-reader klaar. Het gaat om de nieuwe Kindle, intussen de 11e generatie. Het nieuwe model zou beter moeten passen in de line-up tussen instapmodellen en duurdere e-readers. De e-reader zal 110 euro kosten en zal vanaf oktober te koop zijn in België en Nederland. Wie wil kan ‘m nu al vooruitbestellen.

Amazon Kindle 2022

De nieuwe Kindle is nu een stuk moderner. Het 6 inch display heeft een hogere resolutie van 300 ppi met 16 GB interne opslag. Dat is dubbel zoveel tegenover het vorige model. De Kindle weeg 158 gram en wordt opgeladen met een USB-C-kabel. Qua accuduur claimt Amazon dat de Kindle 6 weken lang mee moet gaan als je ongeveer een half uurtje per dag leest en WiFi hebt uitgeschakeld. Volledig opladen doe je volgens het bedrijf in 4 uur via een pc of 2 uur via een 9W-stroomadapter.

Verder ondersteunt ook dit model bestandsformaten als TXT, PDF, EPUB, HTML DOC, DOX, JPEG, GIF en ga zo maar door. Alle specificaties kan je hier terugvinden.

Beeld: Amazon.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business