The Old Man Disney Plus FX

Een nieuwe serie met Jeff Bridges in de hoofdrol staat sinds gisteren op Disney+. The Old Man krijgt alvast goede beoordelingen.

The Old Man, de nieuwe serie waarin Jeff Bridges (The Dude) de hoofdrol speelt, is sinds deze week exclusief te bekijken op Disney+. De reeks gaat over een ex-CIA-agent die op de vlucht is voor zijn verleden. Een huurmoordenaar wordt ingezet om Chase uit te schakelen, waarna hij probeert zichzelf in veiligheid te brengen. Hij komt ook in contact met een oud kennis bij de FBI, genaamd Harold Harper. Die probeert hem voor een ultimatum te stellen, maar dat zou betekenen dat hij zijn dochter nooit meer zou terugzien. 

In de hoofdrol speelt Jeff Bridges Dan Chase. We zien ook namen als Alia Shawkat, E.J. Bonilla, Gbenga Akinnagbe, Amy Brenneman, Bill Heck, Leem Lubany en Pej Vahdat in The Old Man verschijnen.

The Old Man is gemaakt naar de bestseller van Thomas Perry en staat dus sinds deze week ook op Disney+, nadat de serie eerder op Hulu was verschenen in de VS.

Heb je nog geen Disney Plus-abonnement?

Vandaag kan je nog een abonnement scoren voor 8,99 euro. Wie weet wordt het binnenkort duurder. Een jaarabonnement kost 89,90 euro, en daarmee bespaar je nog eens 15 procent op jaarbasis.

Bekijk hieronder de trailer.