Yamaha SR-C30A soundbar met subwoofer

Yamaha lanceert een nieuwe soundbar met draadloze subwoofer voor 379. Concurrentie voor Sonos.

Naarmate meer mensen meer tijd thuis doorbrengen vanwege werk op afstand en andere veranderingen in hun levensstijl, groeit de vraag naar meer persoonlijke ruimte. Daarom heeft Yamaha naar eigen zeggen de SR-C30A ontwikkeld. Een nieuwe soundbar met een draadloze subwoofer die het eenvoudig maakt om het geluid van tv’s te upgraden en het echt meeslepend te maken, en dat alles in een opmerkelijk compact formaat.

Yamaha SR-C30A-soundbar

Met een lengte van slechts 60 cm en een hoogte van 6,4 cm is de centrale unit van de C30A ontworpen voor het moderne leven, waar de ruimte beperkt is, zoals gamerstations, slaapkamers, kantoren, speelkamers en slaapzalen. Hij past discreet voor elk scherm of kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. De bijbehorende subwoofer is met een breedte van slechts 16 cm ongewoon slank, en kan bovendien draadloos worden aangesloten. Samen leveren de twee eenheden een weergavekwaliteit met een verbeterd driedimensionaal geluidsveld en een groter expressief vermogen in de hoge frequenties.

Specificaties:

  • Connectiviteit: 2x optisch, 1 analoge, 1 HDMI en 1 ARC
  • Maximumvermogen: 2x 20W met een verbruik van 0,3W in stand by
  • Afmetingen: 160 x 335 x 364mm
  • Extra: Amazon Alexa, Bluetooth, AirPlay 2, virtuele surroundmogelijkheden

Prijs en beschikbaarheid

Yamaha verkoopt de nieuwe SR-C30A-soundbar met subwoofer voor 379 euro en hij zal waarschijnlijk te koop zijn bij Coolblue.