Nieuws

Samsung lanceert series workshops in Europa

Samsung lanceert workshops
Valencia, Spain - December 3 , 2016: Woman hands taking photo of Christmas lights with smartphone
Heb je problemen met de camera van je smartphone? Wil je graag betere foto’s leren nemen? Samsung komt (binnenkort) met een oplossing.

Duitse eigenaars van Galaxy-toestellen hebben het ondertussen al gemerkt, maar binnenkort start Samsung met verschillende workshops. De workshops duren zo’n dertig minuten en zullen, zoals het er op de Duitse website uitziet, afgesloten worden met een Q&A-sessie. Het is nu al mogelijk om je op de website aan te melden voor elke afzonderlijke workshop. Bovendien: alle workshops zijn volledig gratis.

Op de Duitse MeinGalaxy-website is duidelijk dat het om series van telkens 6 workshops zal gaan. De serie “Galaxy Starter” lijkt vooral op beginnende smartphonegebruikers gericht te zijn. Daarin zal meer uitleg gegeven worden over basisinstellingen, het Samsung-account en het personaliseren van het account. Mensen die iets meer uit de camera van hun telefoon willen krijgen, kunnen binnenkort ook bij Samsung terecht. In 6 sessies zou er heel wat info over de camera-instellingen en verschillende camera-hacks gegeven worden. Voor alle foto’s die je dan getrokken hebt en in je fotogallerij hebt staan heeft Samsung ook een workshop uitgedacht waarin ze beloven allerlei tips te verwerken. Samsung-gebruikers kunnen zich verwachten aan tips over beeldbewerking, allerlei optimaliseringen en ‘creatieve hacks’.  

In totaal gaat het om 18 workshops die tussen 3 en 28 december gegeven worden. Als je van plan bent om mee in te pikken bij de Duitse workshops, oefen je best je Duits. Namen als “Galaxy Kamera” en “Galaxy Galerie” doen namelijk vermoeden dat alles in het Duits zal plaatsvinden. Wanneer de workshops ook in het Nederlands beschikbaar zijn, dat blijft voorlopig wel nog een raadsel.

camerafotografiegalaxysamsungworkshops

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals