Nieuws

Storagecraft en Ahsay kondigen strategisch partnership aan

StorageCraft Europe kondigt een nieuwe samenwerking aan met Ahsay, nu dat bedrijf recent ShadowProtect van StorageCraft heeft geïntegreerd in zijn eigen remote backup oplossing. Het nieuwe partnership is erop gericht de kanaalpartners van beide bedrijven te voorzien van het allerbeste inzake online backup, disaster recovery en herstel voor Windows servers en desktop computers.

Het nieuwe partnership betekent dat informatici nu beschikken over een oplossing van automatische bare metal systeem backup en herstel op afstand. Door ShadowProtect, ontworpen voor Microsoft Windows systemen, te combineren met de expertise van Ahsay op het vlak van automatische backup technologie van op afstand, kunnen gebruikers nu Ahsay Online Backup Manager (AhsayOBM) inzetten om volledige bare-metal systeem backups uit te voeren op afstand. Dit kan niet alleen sneller, maar ook makkelijker, en de Windows Servers, Small Business Servers, Desktops en Laptops worden beter beschermd.
 
“Dit partnership biedt de disaster recovery sector een echte ‘killer-app’,” zegt Dominik Zingg, directeur van StorageCraft Europa. “IT-dienstenleveranciers en hun klanten kunnen voordeel halen uit een backup en disaster recovery oplossing die hen de hoogste flexibiliteit biedt in zake zowel lokale backup en herstel als op afstand.
 
“We hebben een aantal bare-metal recovery oplossingen getest en uiteindelijk selecteerden we StorageCraft als onze strategische partner. De  ShadowProtect bare-metal software van StorageCraft biedt de beste eigenschappen en de meest stabiele prestaties waar we naar zochten. We zijn er van overtuigd dat dit partnership onze dienstenleveranciers zal versterken en voordelen bieden,” zegt Ken Hau, Sales Manager van Ahsay.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business