Nieuws

Nieuwe versie Eset Remote Administrator

Beveiligingsexpert Eset kondigt een nieuwe versie aan van Eset Remote Administrator voor Eset Nod32 Antivirus en Smart Security Business Edition. Het product bevat een aantal belangrijke verbeteringen in de software, onder meer inzake installatie op afstand.

"Op diverse domeinen van de software werden belangrijke upgrades aangebracht die de workflow van het beheer voor middelgrote en grote klanten stroomlijnen," zegt Marc Mutelet, algemeen directeur van MGK Technologies, distributeur van Eset voor België en Luxemburg. "Er zijn ook belangrijke verbeteringen inzake tijd en middelen op het vlak van beheer van groepen en policies, installatie op afstand, en de mogelijkheden om multi-platform eindpunten te beheren vanaf een enkele console. Dit reduceert het aantal manuren in IT, versnelt responstijden en verhoogt de productiviteit."
 
Eén van de nieuwigheden in het product is de intelligent group manager, geschikt voor het maken van een dynamische update van groepen met clients die aan specifieke criteria beantwoorden. Parametergroepen werken met filtering, rapporten, meldingen en policy regels. Een verbeterde Active Directory synchronisatie maakt het makkelijker om de zakelijke oplossingen van ESET in te zetten in grote en uitgebreide netwerken met complexe hiërarchieën.
 
Eset meldt ook makkelijker installatie op afstand. Dit maakt het makkelijker om gaten in de beveiliging te dichten, terwijl personeel ook minder tijd moet investeren in dubbel werk nu het zoeken naar niet geregistreerde clients verbeterd is. Deze vernieuwing creëert ook taken die eindpunten parallel installeren zonder verdere interventies.
 
Belangrijk is ook het beheer over alle platformen heen. Alle eindpunten die gebruik maken van vorige versies van Eset Smart Security, Eset Nod32 Antivirus for Windows en toekomstige versies van Eset Nod32 Antivirus 4 for Mac and Linux, en de komende generaties van mobiele beveiligingsproducten kunnen op afstand beheerd worden vanaf een enkele console.
 
Bestaande klanten van Eset Remote Administrator krijgen een gratis upgrade naar de nieuwe versie indien ze de meest recente installer downloaden en gebruiken.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business