Eset koopt Comdom Software

De Slovaakse beveiligingsspecialist Eset neemt zijn land- en branchegenoot Comdom Software over. Comdom is gespecialiseerd in antispam toepassingen.

Voor Eset is het de tweede overname sedert 2008. Toen kocht Eset Setrnet uit Tsjechië om zijn beveiligingsoplossingen uit te breiden. Voor Eset bevestigt deze nieuwe overname zijn strategische doel om zij positie als eerste speler op het vlak van beveiligingssoftware nog te versterken.
 
Met deze acquisitie benadrukt ESET zijn capaciteit om innoverende veiligheidsoplossingen te ontwikkelen. Miroslav Trnka, CEO ESET verduidelijkt: “ESET is een bedrijf dat gericht is op onderzoek en ontwikkeling“ zegt Miroslav Trnka, CEO van Eset. “Het zal voordeel halen uit de fusie door het potentieel van deze ontwikkelaar in innoverende antispam oplossingen te benutten. Met de verdere uitbreiding van het team gespecialiseerde vorsers en programmeurs, kijken we uit naar nieuwe activiteiten terwijl we ook nieuwe kracht in de ontwikkeling van beveiligingsoftware zullen inblazen.“
 
De producten van Eset worden in België verdeeld door het Luxemburgse MGK Technologies.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business