Nieuws

Thermaltake V9 BlacX Edition

De V9 behuizing van Thermaltake zich de ideale vertrekbasis voor zelfbouwers en maatpc's. De BlacX Edition van deze stoere miditoren biedt namelijk twee zaken die je niet vaak zult tegenkomen in andere kasten.

Ondanks het succes van notebooks blijkt een desktop-pc nog altijd een verantwoorde investering. In het bijzonder voor zelfbouwers en maatconfiguraties blijft een desktop interessant omwille van de flexibiliteit die je hebt. En dan toont deze V9 behuizing van Thermaltake zich een ideale vertrekbasis. De BlacX Edition van deze stoere miditoren biedt namelijk twee zaken die je niet vaak zult tegenkomen in andere kasten.

Ten eerste is er het dubbele docking station voor harde schijven. Die zit ingebouwd in het dak van de V9 BlacX. Hierin plaats je zowel 2,5 inch als 3,5 inch harde schijven zonder dat er een schroefje of kabeltje aan te pas komt. Op die manier kun je ongebruikte harde schijven een tweede leven geven, maar het is ook gewoon handig om de gegevens van een gecrashte schijf snel nog over te pompen. Wel jammer dat Thermaltake met geen woord rept over hoe het docking station verbonden is met het moederbord. Wellicht verloopt dat via eSATA of USB 2.0.

USB 3.0
Anderzijds onderscheidt de V9 BlacX Edition zich ook met frontale USB 3.0-aansluitingen. USB 3.0 biedt veel meer bandbreedte dan USB 2.0, en is er terugwaarts compatibel mee. Echter, nog maar heel weinig randapparaten maken er gebruik van, en ook de meeste moederbord zijn er nog niet op voorzien.

Thermaltake plakte op de V9 BlacX Edition een adviesprijs van 120 euro inclusief BTW (zonder voeding).

Verdelers: H. Essers Electronic BV, Techdata, TopSupplies.be

 

behuizingbusinessdesktopdockinggaminghardwareitresellerkastpcproduct

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals