Nieuws

Silverstone vernieuwt Precison-behuizing

Behuizingbouwer Silverstone heeft een nieuw midtowermodel in zijn Precision-reeks gepresenteerd waar je langs alle kanten in de kast kunt kijken. De voorkant is gemaakt van geperforeerd metaal, voor een betere luchtdoorstroming.
 

Silverstone zal de zwarte behuizing van 45,6 cm hoog standaard uitrusten met twee grote 120mm- fans, die aan de voor- en achterzijde zijn gemonteerd. Er is plaats voor maximaal zes 5,25 inchdrivebays en er is ruimte voorzien voor drie aanvullende 3,5 inchdrivebays. Een van de 5,25 inchbays kan worden omgebouwd tot een exemplaar van 3,5 inch. Het is daarnaast mogelijk om de 5,25 inchstations te vervangen voor hooguit negen 3,5 inchdrivebays.
 

In tegenstelling tot oudere Precision-modellen moet de voeding ditmaal onderin de kast worden geplaatst. In principe zal Silverstone een zwart/grijs kleurenschema aanhouden, maar leveranciers die meer dan tweehonderd exemplaren bestellen, kunnen ook andere combinaties voorzien.
 

Het is nog onbekend wat Silverstone voor deze PS01-E vraagt. Zijn voorganger kostte gemiddeld 65 euro. Vermoedelijk zal deze midtower voor een vergelijkbaar bedrag beschikbaar zijn. Wie een dichte behuizing kiest, moet rekenen dat die ongeveer 6 kg weegt. De versie met beglazing zal iets minder dan 7 kg wegen.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business