Nieuws

Inia eerste Belgische premier partner voor Mitel

Mitel heeft Inia benoemd tot premier partner. Inia is daarmee het eerste Belgische bedrijf dat de hoogste status bereikt in het partnerprogramma van de UC-leverancier.
 

Een premier partner van Mitel moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Inia slaagde erin de vereiste omzet te behalen, het grootste aantal technische certificeringen voor Mitelproducten en -diensten te behouden en de klok rond de nodige support te garanderen.
 

“Partnerspecialisatie blijft een belangrijk focuspunt voor Mitel”, zegt Jozef Van Royen, channel director Belux bij Mitel. “Door zich op UC te concentreren, heeft Inia de voorbije jaren steeds meer expertise en kennis opgebouwd rond onze producten en diensten. Dat heeft zich vertaald in succesvolle projecten, waardoor een aanzienlijk deel van de omzet van Inia werd ingevuld met het Mitel-portfolio.” Zo wist Inia de omzetdoelstelling te bereiken om de status van premier partner in de wacht te slepen.
 

Toegevoegde waarde
Voor Inia biedt de nieuwe status een mooie toegevoegde waarde in de UC-markt. “De status biedt een zekere vorm van vertrouwen”, vindt Dieter Vandenberghe, General Manager bij Inia. “Het betekent dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, dat we beschikken over engineers met het hoogste certificatieniveau en dat we onze klanten dag en nacht support kunnen bieden.” Van bij de start van Mitel in België was Inia al partner. Het bedrijf heeft de evolutie doorgemaakt van authorized, over select tot premier partner.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business