Nieuws

Eerste Belgische nano-sim opgedoken

De Belgische MVNO Mobile Vikings heeft nano-simkaarten klaar om te verdelen bij de lancering van de iPhone 5, die hoogstwaarschijnlijk nano-sims slikt.

Uit goede bron hebben we vandaag vernomen dat de MVNO Mobile Vikings, een virtuele mobiele operator op het Base-netwerk  reeds nano-simkaarten klaarliggen heeft voor als volgende week blijkt dat de iPhone enkel nano-sims slikt. 

Klanten die reeds een sim hebben kunnen voor vijf euro een nieuwe nano-sim krijgen. Nieuwe klanten krijgen binnenkort automatisch een nano-sim toegestuurd bij de aanvraag van de simkaart.

Hans Similon, Chief Viking bij Mobile Vikings, liet het volgende weten:

“Mobile Vikings is volledig klaar voor de lancering van de iPhone 5. We hebben eerder dit jaar al nano-simkaarten besteld en inmiddels hebben we een batch binnengekregen om de vraag te kunnen volgen bij de start van de verkoop van de iPhone 5 in de Benelux.”

De vraag naar nano-simkaarten is volgens de toeleveranciers enorm – maar Mobile Vikings is wereldwijd slechts de tweede operator waarvan gekend is dat ze reeds nano-simkaarten hebben.

Eerder lekte er al nano-simkaarten van de duitse operator T-Mobile. Het is dus meer dan waarschijnlijk dat de iPhone 5, die volgende week woensdag aangekondigd wordt, een nano-sim zal slikken.


Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business