Nieuws

Citrix stelt nieuwe EMEA-directeur aan

Citrix verwelkomt ex-Microsoft manager Sherif Seddik als nieuwe EMEA-directeur. Seddik start onmiddellijk in zijn functie bij het softwarebedrijf.

 
Het Amerikaanse softwarebedrijf Citrix heeft een nieuwe Managing Director en Vice President aangetrokken voor de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika. De ervaren Sherrif Seddik krijgt de verantwoordelijkheid voor de groei en uitbouw van het bedrijf in die gebieden.
 
Seddik kan terugvallen op een loopbaan van 27 jaar in sales, marketing en managment op internationaal niveau. Hij maakt de overgang naar Citrix van Microsoft, waar hij sinds 2002 werkte, de afgelopen vijf jaar als General Manager van de Western Europe and Partner Group.

Sherif Seddik
“Ik voel mij aangetrokken tot de visie van Citrix en de bewezen capaciteit van het bedrijf om mensen met apps en data op ieder apparaat, platform en via de cloud te verbinden”, stelt Seddik. “Citrix biedt een uniek productaanbod met oplossingen waarbij klanten echt volop gebruik kunnen maken van de beloften die mobility en cloud computing bieden.”
 
Seddik zal als EMEA-directeur verantwoording afleggen aan Carlos Satorius, Senior Vice President Worldwide Sales en Services. “Sherif heeft in verschillende markten laten zien dat hij voor groei weet te zorgen en is daarom een belangrijke factor in het toekomstige succes van Citrix”, aldus Sartorius.
 
Beeld: zimmytws / Shutterstock.com

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business