Nieuws

Lightspeed neemt SEOshop over

Retail-softwarebedrijf Lightspeed breidt zijn e-commerce capaciteiten uit met de aankoop van SEOshop.

 
Softwarebedrijf Lightspeed heeft e-commerce platform SEOShop in handen gekregen. SEOshop voorziet services voor meer dan 8.000 bedrijven in de Benelux en Duitsland, waaronder Belfius, Philips en Heineken. Lightspeed is een internationale speler die point of sale (POS) platformen aanbiedt aan winkels en restaurants. Samen willen beide bedrijven hun gebruikers een totaalpakket leveren die hen in staat stelt hun klanten een uniforme fysieke en online multichannel gebruikerservaring te bezorgen.
 
“We zijn erg enthousiast vanwege de acquisitie door Lightspeed,” zegt SEOshop CEO Ruud Steller. “Het levert ons beide voordelen op. Onze klanten zullen gebruik kunnen maken van Lightspeeds mobiele POS platform, en Lightspeed klanten zullen gemakkelijk toegang krijgen tot ons e-commerce platform.”
 
Met de aankoop van SEOshop kan Lightspeed bogen op 34.000 klanten in meer dan 100 landen. “Door SEOshop in de Lightspeed familie te verwelkomen krijgen we een bijkomende globale reikwijdte, en het laat ons toe om zaakvoerders te helpen bij het creëren van een geweldige winkelervaring en slimmer te verkopen,” verklaart Lightspeed CEO Dax Dasilva.
 
Met ingang van vandaag zal Lightspeed SEOshops technologie in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika introduceren onder de naam Lightspeed eCom.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Laat jij ooit een technologisch implantaat steken?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business