Nieuws

VMware richt pijlen op hybride werkomgeving met nieuw product

Op de werkvloer wordt er tegenwoordig vlijtig gebruik gemaakt van verschillende toestellen. Met zijn nieuwe product biedt VMware een oplossing voor dergelijke hybride werkomgevingen.

 
VMware heeft zijn Horizon-productlijn uitgebreid met het nieuwe Workspace One. Deze tool voor mobiele applicaties moet een brug vormen tussen consumentenapps enerzijds en bedrijfsbeleid en –beveiliging anderzijds. In de applicatie zitten voorwaardelijke toegang, keuze van toestel, automatisering en productiviteitstools vervat.
 
Door integratie met de NSX-software van VMware bevat Workspace One eveneens dynamische virtuele private netwerken voor applicaties. Bovendien zal u een appcatalogus kunnen aanmaken binnen Workspace One, waarna deze beschikbaar zal zijn op ieder toestel.
 
Ook de bestaande producten Horizon 7 en Horizon Air krijgen een update om het werken in hybride omgevingen te vereenvoudigen. Horizon 7 biedt virtuele toegang tot private clouds vanop ieder toestel, terwijl u met Horizon Air toegang krijgt tot publieke clouds.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business