RealSpend van SAP belooft managers meer controle over budget

Met een nieuwe app biedt SAP managers zowel een manier om controle uit te oefenen op de huidige uitgaven, als een zicht op het toekomstig budget.

 
SAP introduceert RealSpend, de app waarmee managers in realtime budget en uitgaven kunnen bestuderen. Dat was tot op heden nog steeds een pijnpunt, zegt SAP in het persbericht. “Voor vele managers buiten een financiële functie is het inkijken van het budget en de uitgaven vaak moeilijk. Rekenbladen met oude data […] komen de nood van realtime beslissingen in een veranderlijke zakelijke context niet meer tegemoet.”
 
De app steunt op SAP’s HANA-platform en S/4HANA Finance-oplossing. De data die in de cloud wordt opgeslagen, onbereikbaar voor managers, kan nu toch rechtstreeks worden geraadpleegd met behulp van de app. Zo kan er op elk moment een geïnformeerde beslissing worden gemaakt.
 

 
Met RealSpend wordt het zo mogelijk om actuele uitgaven te analyseren, maar ook om toekomstige uitgaven te voorspellen en een budget te plannen. De gebruiker kan bepaalde beslissingen ingeven die de uitkomst kunnen beïnvloeden – zoals verkoopresultaten, marketing, onkostenvergoedingen – en zo een op maat gemaakte voorspelling bekomen.
 
Het is onzeker welke besturingssystemen ondersteund worden, hoewel er al wel een iOS-versie van de app beschikbaar is. Niet verwonderlijk, aangezien de RealSpend-app wordt voorgesteld net na de partnership tussen SAP en Apple waarmee gemikt wordt op meer zakelijke iOS-applicaties voor het HANA-platform.

appbudgetbusinessfinancehanamobielsap

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN