Nieuws

Microsoft laat mobiele gebruikers kalenders delen in Outlook

Microsoft gaat overstag en maakt het eindelijk mogelijk om kalenders te delen in de Outlook-applicatie op Android, iOS en Windows.

 
Vanaf nu kunnen Outlook-gebruikers makkelijk kalenders delen, maakte Microsoft vorige week bekend, volgens MSPowerUser. Op de feedbackpagina van Outlook lieten meer dan 11.000 gebruikers hun steun blijken voor een dergelijke functie, waarna Microsoft in september liet weten dat ze eraan werkten. Nu al is de kernfunctionaliteit beschikbaar voor Office 365-gebruikers; de komende maanden wordt de feature bijgeschaafd.
 
Voorheen konden mobiele gebruikers kalenders delen met een bijkomende applicatie zoals Sharepoint, maar dat is nu niet meer nodig. Via de webapplicatie van Outlook kunnen gebruikers zowel de juiste personen uitnodigen om te delen als een uitnodiging accepteren; daarna wordt de kalender zichtbaar in applicaties op Windows, iOS en Android. Gebruikers met Macs vallen voorlopig nog uit de boot, hoewel Julia Foran van Microsoft in een comment vertelt dat het team werkt aan de ondersteuning voor Apple-computers en het weldra mogelijk zal worden om via elk platform kalenders te delen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business