Nieuws

Doccle neemt Nederlandse Smart Service Company over

Doccle
Administratieplatform Doccle neemt het Nederlandse Smart Service Company over en breidt zijn activiteiten uit naar het noorden.

Administratieplatform Doccle lijft het Nederlandse Smart Service Company in. Smart Service Company bood, net als Doccle in België, een datakluis-oplossing aan voor de Nederlandse markt. Door de overname kunnen ook Nederlanders binnenkort hun documenten bewaren in een datakluis van Doccle.

Voor het Belgische Doccle, dat negen jaar geleden werd opgericht, is het de eerste buitenlandse ervaring. CEO Bram Lerouge haalt aan dat Doccle inmiddels een gevestigde waarde is in België en dat de tijd daarom rijp is voor een uitbreiding naar het buitenland. Inmiddels gebruiken maar liefst 2,8 miljoen Belgen en 175.500 bedrijven de diensten van Doccle.

De komende paar jaren wil het bedrijf vooral groeien in Nederland. Aan het hoofd van de Nederlandse tak staat Otto Lagemaat, die vanuit Bergen op Zoom de Nederlandse activiteiten overziet. Binnen de vijf jaar zou Doccle in Nederland moeten uitgroeien tot een documentenkluis en administratie-assistent voor maar liefst vier miljoen burgers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business