Nieuws

Telenet geeft mobiele abonnementen extra data

Telenet
© Telenet
Telenet verhoogt per 6 november de databundels van zijn mobiele abonnementen. De verhogingen gelden ook voor de niet langer aangeboden King Supersize-, Kong- en WIGO (S)-abonnementen.

Momenteel biedt Telenet nog drie mobiele abonnementsformules: Mobile 5 GB, Mobile 8 GB en zijn ONE-combipakketten. Klanten met een Mobile 8 GB-abonnement zien hun datalimiet stijgen naar 13 GB. Het abonnement met 5 GB data blijft ongewijzigd. Klanten met een ONE(up) Limited Sim zien de limieten oplopen van 5 naar 10 GB. De naam van die abonnementen blijft ongewijzigd. Dat ligt net anders voor het Mobile-plan, dat voortaan als ‘Telenet Mobile 13 GB’ bekendstaat.

Ook de namen van de WIGO-abonnementen wijzigen corresponderend met de hoeveelheid data die wordt geboden. Voor elke WIGO-variant gaat het om een verdubbeling van de datalimiet, waarbij de gebruiker nu minimaal 6 GB (was WIGO S 3) en maximaal 120 GB (was WIGO 60) data kan verstoken.

AbonnementMobiele data (voor 6/11)Mobiele data (vanaf 6/11)
WIGO S 33 GB6 GB
WIGO S 6 GB6 GB12 GB
WIGO 4 GB4 GB8 GB
WIGO 9 GB9 GB18 GB
WIGO 1515 GB30 GB
WIGO 3535 GB70 GB
WIGO 6060 GB120 GB

Telenet maakt ook melding van wijzigingen voor King Supersize- en Kong-abonnees. Daarbij lopen de limieten op naar respectievelijk 15 GB (was 9 GB) en 20 GB (was 10 GB).

Kosteloze stijging

Telenet schrijft nog dat de verhoging automatisch plaatsvindt én geheel kosteloos is. Van zodra een hogere limiet beschikbaar is, stelt de provider klanten hier via sms, e-mail en de Telenet-app van op de hoogte.

Voor klanten die plots geïnteresseerd zijn in een King Supersize-, Kong- of WIGO (S)-abonnement heeft Telenet slecht nieuws. Omdat het de abonnementen niet langer aanbiedt, kan je er uiteraard niet meer naar overstappen. Enkel bestaande abonnees genieten dus van de extraatjes.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business