Nieuws

Samsung lanceert Galaxy Book4 Series

galaxy book4
© Samsung
Samsung Electronics heeft vandaag de lancering van zijn Galaxy Book4 Series aangekondigd. De reeks AI-laptops ligt vanaf 26 februari in de winkelrekken.

De nieuwste premiumlaptopreeks biedt volgens Samsung “intelligente en krachtige ervaringen die sterk geoptimaliseerde prestaties, een levendig touchscreen-display en verbeterde connectiviteit samenbrengen”.

De Galaxy Book4 Ultra, Galaxy Book4 Pro en Galaxy Book4 Pro 360 verschenen op 2 januari al in de Zuid-Koreaanse winkels. Die lancering was een succes, want de Galaxy Book4 Series verkocht er 1,5 keer meer dan de Galaxy Book3-serie van vorig jaar.

“We zijn blij dat gebruikers de intelligentie, connectiviteit en productiviteit van de Galaxy Book4-serie nu zelf kunnen ervaren,” zegt TM Roh, President en Head of Mobile eXperience Business bij Samsung. “De Galaxy Book4-serie biedt de prestaties en de uitgebreide connectiviteit die consumenten verwachten van een premium pc in de huidige markt.”

Nieuwe chipsets

De Galaxy Book4-serie biedt intelligente productiviteit ondersteund door robuuste hardwareprestaties. De Galaxy Book4 Ultra is uitgerust met de nieuwe Intel® Core™ Ultra 9/7 Processor, die een CPU, GPU en een nieuw toegevoegde NPU combineert in één pakket, evenals verbeterde beveiliging met elke Galaxy Book-model met een nieuwe discrete Samsung Knox-beveiligingschip die kritische systeemgegevens apart beveiligt.

Verder werden de Galaxy Book4 Ultra en Galaxy Book4 Pro-serie verbeterd met een Dynamic AMOLED 2X touchscreen-display dat helder contrast en levendige kleur biedt. De kijkervaring moet daardoor consistent zijn in fel zonlicht, met Vision Booster voor automatische helderheidsverbeteringen, evenals anti-reflecterende technologie om afleiding te verminderen, aldus Samsung.

Voortbouwend op de traditie van de Galaxy Book-portfolio van Samsung, heeft de Galaxy Book4-serie een unieke Galaxy Connected Experience waarmee gebruikers naadloos verbonden kunnen blijven met hun Samsung Galaxy-apparaten. Van Second Screen waarmee gebruikers hun tablet als monitor kunnen gebruiken, tot Multi Control voor het eenvoudig verplaatsen van bestanden tussen apparaten met behulp van de muis en het touchpad van de Galaxy Book4-serie. Gebruikers zullen profiteren van functies die de productiviteit en creativiteit maximaliseren”, aldus de elektronicareus.

Prijzen en beschikbaarheid

De Galaxy Book4-serie is vanaf 26 februari verkrijgbaar in België. De Galaxy Book4 Ultra is verkrijgbaar vanaf 3.699 euro, de Galaxy Book4 Pro 360 vanaf 2.099 euro, de Galaxy Book4 Pro vanaf 1.899 euro, de Galaxy Book4 360 vanaf 1.599 euro en de Galaxy Book4 vanaf €899. Meer informatie vind je op de website van Samsung.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business