Nieuws

Gazelle lanceert Medeo T10 HMB voor 3.499 euro

Gazelle Medeo T10 HMB
© Gazelle
Gazelle heeft een nieuwe versie van de Medeo T10 HMB onthuld. De nieuwste Medeo-telg blinkt uit in zijn strakke maar comfortabele wegligging, mede door zijn 62 mm brede banden.

Met de Medeo T10 HMB begeeft Gazelle zich op het snijvlak van comfort en sportiviteit. Deze e-bike brengt je moeiteloos doordeweeks naar werk en navigeert soepel door de stad, terwijl je er in het weekend mee kunt avonturieren. De kracht schuilt in de Bosch Performance Line-motor met een koppel van 75 Nm. Jij bepaalt het bereik: kies uit diverse ondersteuningsstanden en twee batterijversies (500 Wh of 625 Wh).

Wat eveneens sportiviteit uitstraalt zijn de tien derailleurversnellingen. Hierdoor kan je vrijwel ieder landschap trotseren met de Medeo. Comfort staat daarbij steeds voorop. Gazelle rust de Medeo hiervoor uit met een geveerde voorvork van Suntour. Daarnaast beschikt de e-bike over Continental Contact Plus-banden met een breedte van 62 mm. Tot slot moet het DDK-zadel ervoor zorgen dat je altijd lekker zit, ook tijdens langere ritten.

Purion 200-bedieningspaneel

De Medeo T10 HMB is uitgerust met een intuïtief Purion 200-bedieningspaneel van Bosch. Het 1,6-inch-kleurenscherm toont ritstatistieken, je huidige snelheid en batterij-informatie. Koppel je smartphone via de eBike Flow-app om instellingen aan te passen en ritgegevens op te slaan.

De Purion 200 sluit perfect aan bij de uitstraling van de Medeo T10 HMB, die volgens Gazelle oogt als een sportieve toerfiets. De scherpe lijnen, ingebouwde accu, krachtige schijfremmen en derailleurverzetten dragen hieraan bij.

Drie kleurmogelijkheden

De Gazelle Medeo T10 HMB is nu verkrijgbaar in twee kleuren: Pine Green (high-step en mid-step) en Turmeric Yellow (mid-step). De prijzen beginnen bij 3.499 euro voor de 500Wh-versie. De 625Wh-variant kost 3.699 euro. Afhankelijk van de dealerconfiguratie kunnen de prijzen afwijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business