Home Partnerinfo

Partnerinfo

De volgende generatie online betalingen, nu ook in België

[Partnerinfo] Payment Service Provider Mollie is baanbrekend op het gebied van online betalen. Het Fintech bedrijf uit Amsterdam is sinds een jaar actief in België en heeft sinds kort ook een Belgische vertegenwoordiging.

[Partner info] AGFA: SDWAN in praktijk

Alle analisten en specialisten zijn het erover eens: SDN (software-defined networking) in het algemeen en SDWAN (software-defined wide area network) in het bijzonder zijn 'the next big thing' in netwerktechnologie. Met voorlopig de nadruk op 'next', want veel bedrijven hebben in onze regio de stap richting software-gedreven netwerken nog niet gezet. De Belgische multinational Agfa-Gevaert deed dit wel, en kwam hierover getuigen op een Beltug-sessie over netwerkvirtualisatie.
White paper

De economische impact van de overschakeling naar een multicloudomgeving

Op basis van klantenonderzoek maakt Forrester een berekening van de totale economische impact die overschakelen naar een hybride multicloudomgeving via IBM Services met zich meebrengt.
White paper

Hoe kunnen ondernemingen sneller overschakelen naar multicloudoplossingen?

Door de snelle verandering in klantbehoeftes, technologie, wetgeving en budgettering moeten bedrijven steeds sneller schakelen. IBM’s hybride clouddiensten kunnen ondernemingen hierbij helpen.

Agenda

Volg TechPulse op Instagram

Volg ons

8,375FansLike
407VolgersVolg
4,747VolgersVolg
159AbonneesAbonneer

Recente artikelen

Nu op TechPulse Premium

TechPulse Business

×