Waarom deze 3 gaming-accessoires tot je basisuitrusting behoren

[Partnerinfo] Je hebt een krachtige computer gekocht, check. De volgende stap is de uitrusting van je computer. Voor een straffe machine wil je uiteraard even geweldige accessoires.
Wie wil investeren in een serieuze gaming pc, kijkt niet alleen naar de beschikbare computerbolides. Net zo belangrijk zijn de accessoires waarmee je je computer wil uitrusten. Je pc is uiteraard het belangrijkste element van de opstelling, maar je hebt de ondersteuning van goede accessoires nodig om maximaal te presteren op je toestel. Onderdelen zoals een toetsenbord, controller, monitor, muis of headset vormen de ledematen en de zintuigen die je gebruikt tijdens het gamen. Hoe beter je accessoires, hoe sneller en efficiënter je reacties kunnen zijn tijdens het spelen. We kijken in dit artikel specifiek naar drie producten: toetsenbord, muis en headset.

MSI Vigor GK80

Een computer kan niet zonder toetsenbord. Bovendien maakt de complexiteit en snelheid van bepaalde games het belangrijk om meer te kunnen doen dan enkel tokkelen op je toetsen. Denk onder andere aan MMORPGs of MOBAs, waar spelers vaak met een uitgebreide set aan skills werken en deze snel onder de vingers moeten hebben om als overwinnaar uit de bus te komen.De MSI Vigor GK80 beschikt over mechanische Cherry-switches die een uitstekende feedback geven als je ze indrukt. Dankzij N-Key rollover technologie kan je meerdere toetsen tegelijk indrukken en er zeker van zijn dat alle acties correct geregistreerd worden. De rode Cherry-switches zijn ook een stuk stiller dan andere kleurenvarianten. Verder beschikt het apparaat over volledige RGB Backlighting die je naar je hand kan zetten via de MSI Mystic Light-software. Media- en hardwaretoetsen maken dat je snel de output en prestaties van je computer kan veranderen zonder je videogame te onderbreken.

MSI Clutch GM40

Onder de minimale basisuitrusting van een computer valt ook de computermuis. Net als je toetsenbord bepaalt de kwaliteit van je muis hoe snel je kan reageren tijdens het gamen. Bij een computermuis wordt de snelheid gemeten in DPI oftewel dots per inch. De MSI Clutch GM40 beschikt over een optische sensor die tot 5.000 DPI kan gaan.Ter vergelijking: een standaard budgetmuis kan gemiddeld tot 1.500 DPI gaan. De Clutch GM40 is zowel rechts- als linkshandig te gebruiken en heeft aan beide kanten een anti-slip grip zodat je steeds een vaste greep op de muis hebt. De USB-kabel garandeert een stabiele verbinding met je pc.

MSI Immerse GH70 Gaming headset

Goede communicatie is vaak de sleutel tot winst in co-op multiplayers. Coördineren via chat is een valabele optie, maar de beste manier om een team aan te sturen is door mondeling te overleggen. Zitten je medespelers niet meteen in de buurt, dan is een headset aangewezen. De meeste gaming-headsets komen standaard met een microfoon, wat ook het geval is voor de MSI Immerse GH70. Deze USB-koptelefoon is voorzien van een metalen band met comfortabele rubberen voering onderaan, zodat je de headset lange tijd kan dragen.Uitgerust met Virtual 7.1 Surround Sound pikt de Immerse GH70 de geluiden in je omgeving op en laat je meteen weten uit welke hoek ze komen. Bovendien beschikt de koptelefoon ook over RGB-verlichting die je naar smaak kan instellen met Mystic Light.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business