Partnerinfo

[Case] Distributeur Kambukka succesvol met hippe waterflessen via webshop

"Overstappen naar MCS Fulfilment leverde ons drie keer zoveel omzet op," aldus distributeur Kambukka.

[Case] MCS Fulfilment levert fulfilmentdiensten voor webshops, waaronder die van het Hasseltse Kambukka. Deze distributeur van waterflessen van het merk Contigo, zag haar webshop groeien en besloot het inpakken en versturen voortaan uit te besteden aan MCS, strategisch gelegen in West-Brabant, dé logistieke hotspot van Nederland.

Flexibiliteit en vertrouwen doorslaggevend

Zoals bij veel succesvolle webshops het geval is, kwam ook voor Kambukka het moment dat het zelf inpakken en versturen van alle pakketjes te tijdrovend werd. Samen met de lancering van een nieuwe website, werd ook het fulfilment uitbesteed. Kambukka kwam bij MCS Fulfilment terecht en kreeg meteen een goed gevoel bij de samenwerking. Daarbij is de flexibiliteit die MCS biedt, met late cut-off tijden, de samenwerking met lokale vervoerder Boost en extra inzet op piekmomenten, doorslaggevend geweest. Net als het vertrouwen. Want voor een webshop als Kambukka is het tijdig en netjes afleveren van de bestelde pakketjes een cruciale stap in het online aankoopproces. Je product kan fantastisch zijn, maar als het niet op tijd en in goede orde bezorgd wordt, blijft de consument toch een negatieve ervaring bij.

Fulfilment op z’n Brabants: gewoon goed fulfilment, dat aan alle hedendaagse eisen voldoet, maar dan met extra persoonlijke aandacht.

Zorgen wegnemen

Bij MCS noemen we het ook wel fulfilment op z’n Brabants: gewoon goed fulfilment, dat aan alle hedendaagse eisen voldoet, maar dan met extra persoonlijke aandacht. En dat is wat Kambukka ook ervaart. MCS Fulfilment neemt haar zorgen weg, is flexibel en handelt adequaat op het moment dat er toch ‘zorgen’ dreigen te ontstaan. Zo kan Kambukka er altijd op vertrouwen dat het goedkomt!

Overstappen naar MCS pakt goed uit

Kambukka zag de resultaten van haar nieuwe website en het fulfilment van MCS direct terug: de verkopen verdrievoudigden! De belangrijkste logistieke reden voor dit succes, is dat Kambukka erop kan vertrouwen dat wanneer zij effectieve marketingcampagnes inzet die de omzet doen stijgen, de pakketjes nog altijd op tijd worden geleverd bij de consument. Ook al zijn het er tijdelijk opeens veel meer dan gebruikelijk. Door de zorg voor het inpakken en verzenden uit te besteden aan MCS Fulfilment, hebben de mensen van Kambukka hun handen vrij om het bedrijf nog verder te laten groeien.

Afhandeling pakketjes uitbesteden loont

Zoals de case van Kambukka laat zien, loont het om je webshop fulfilment uit te besteden aan MCS. De afhandeling en verzending van pakketten is professioneel, flexibel en betrouwbaar. De bezorgopties zijn legio en de aansluiting op online marktplaatsen als Bol.com en Amazon is naadloos. Tel daar de persoonlijke benadering bij op en je weet dat je webshop fulfilment in goede handen is. Daarnaast is het Brabantse Etten-Leur niet alleen gezellig, maar vooral bijzonder strategisch gelegen voor distributie in heel Europa.

Fulfilment van MCS. Dat pakt altijd goed uit.

 

Disclaimer: Voor de gegevens op deze pagina zijn enkel de adverteerders verantwoordelijk.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business