Partnerinfo

Ervaar stedelijke mobiliteit op een nieuwe manier met de BZEN VIENNA e-bike

BZEN Vienna e-bike
© BZEN
Het nieuwe e-bike model van BZEN revolutioneert stedelijke mobiliteit voor alle leeftijden.

In een wereld waar het stadsleven snel en hectisch kan zijn, is BZEN op een missie om uw dagelijkse woon-werkverkeer te transformeren in een ervaring vol plezier en gemak. “We hebben onze e-bikes ontwikkeld om het leven van mensen wezenlijk te verbeteren. Onze innovaties zijn ontworpen om het comfort in het dagelijks leven te verbeteren. We willen ervoor zorgen dat het plezier van fietsen iedereen bereikt”, legt Pierre Detry, oprichter van het merk uit.

Een van de lichtste e-bikes op de markt

De BZEN VIENNA e-bike onderscheidt zich van de massa door zijn lichtgewicht ontwerp, met een gewicht van slechts 17 kg. BZEN’s Vienna is de perfecte superlichte e-bike voor fietsers die de voorkeur geven aan een lage instap om het op- en afstappen te vergemakkelijken en een korte reikwijdte met de voeten om hun veiligheid tijdens het fietsen in de stad te waarborgen.

Waarom is dit belangrijk? Een lichtere fiets betekent veilig en zeker fietsen en gemakkelijk stoppen in een drukke stad en een lagere zadelpositie, aangepast aan je lichaam, zorgt voor meer stabiliteit. Het verlaagt het zwaartepunt, waardoor het ook gemakkelijker wordt om snel te reageren.

Het lage ontwerp van de e-bike laat je gemakkelijker een voet op de grond zetten wanneer dat nodig is.

BZEN Vienna scherm
© BZEN

Puur comfort op maat

Het comfortabele zadel en het gebogen stuur met verstelbare stuurpen zorgen voor een rechte zitpositie voor rug en schouders, waardoor pijn in de onderrug wordt voorkomen en de kans op ongemak en vermoeidheid afneemt. Of u nu door de stad rijdt of aan een langere reis begint, uw comfort en veiligheid zijn altijd het belangrijkst.

BZEN e-bikes bieden diverse opties, zodat fietsers kunnen kiezen tussen een Shimano kettingaandrijving met 9 versnellingen of een Gates carbon riemaandrijving met één versnelling, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast kunt u kiezen voor twee verschillende accucapaciteiten: 7Ah, perfect voor de stad of 10Ah voor 50% meer bereik, om uw e-bike aan te passen aan uw specifieke gebruikseisen. Dit niveau van maatwerk zorgt ervoor dat elke fietser kan genieten van een perfect passende e-bike zonder compromissen.

Duurzame productie, lage CO2-voetafdruk

BZEN begrijpt het belang van duurzaamheid, niet alleen op de weg maar ook in zijn productieprocessen. De productiefaciliteit bevindt zich hier in Europa, waardoor de koolstofvoetafdruk van zowel productie als levering wordt verminderd.

Voor de beste kwaliteit en het gebruiksgemak zijn alle onderdelen afkomstig van gerenommeerde topmerken, zodat vervangingen en reparaties gemakkelijk kunnen worden afgehandeld bij een servicewerkplaats bij u in de buurt. Deze toewijding aan duurzame praktijken verlengt de levensduur van uw BZEN e-bike, vermindert afval en houdt u jarenlang op de weg.

Conclusie: Rijplezier zonder compromissen

De BZEN VIENNA e-bike belichaamt de missie van BZEN om stedelijke mobiliteit te revolutioneren. Hij combineert naadloos technologie en comfort, waardoor fietsers van alle leeftijden het pure plezier van fietsen zonder beperkingen kunnen ervaren.

Sluit u aan bij de beweging naar een meer duurzame, plezierige en toegankelijke stedelijke toekomst.

Bezoek www.bzenbikes.com voor meer informatie en begin uw BZEN-reis.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

bzene-bikepartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals