Reviews

Getest: Corsair M60

We hebben 17 muizen op onze benchmarkmachine gezet, en getest op snelheid en nauwkeurigheid. Een overzicht van al de gesteste modellen, en een uitleg over de werking van de test, vind je hier.

We hebben van Corsair de M60 gekregen, een redelijk betaalbare gamingmuis die vrij bijzonder is vormgegeven. Er is een soort aluminiumchassis gebruikt, met daar overheen de vorm die de hand moet ondersteunen. Of die vorm prettig is, is persoonlijk. Wij vinden het wel prima, al is de muis wel vrij kort. Al met al ziet de M60 er stoer en kwalitatief erg goed uit. Op gebied van afwerking is hij de beste uit deze test.

De speciale snipeknop is geheel programmeerbaar en kan eigenlijk wel elke actie lanceren die je wilt. Wat de software van Corsair betreft, is het prettig dat alles instelbaar is en onder drie profielen kan worden gezet. Dpi, polling rate (in ms) en lift-height zijn instelbaar. Dat laatste is erg prettig voor shooters.

De Corsair presteert goed. Tot de derde test zien we nette resultaten. Vanaf de vierde snelheid zakt de M60 in. Dat is iets dat we meer zien bij de hogesegmentmuizen en dus hoeft Corsair zich nergens voor te schamen. Zeker niet als we de prijs van de M60 in het achterhoofd houden: zo’n 60 euro is een stuk minder dan menig high-end muis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business