Reviews

Getest: Trust Curbstone en Silverstone

We hebben 17 muizen op onze benchmarkmachine gezet, en getest op snelheid en nauwkeurigheid. Een overzicht van al de gesteste modellen, en een uitleg over de werking van de test, vind je hier.

Trust heeft ons twee muizen toegestuurd: de vrij kleine Curbstone en de grotere Silverstone, twee gamingmuizen met een gevoeligheid van 1.600 DPI. De Curbstone en Silverstone gaan voor ongeveer 25 euro over de toonbank, geen geld.

Trust levert geen software mee om toetsen aan te passen of profielen aan te maken. Dat is ook niet echt nodig, aangezien Trust geen extra toetsen biedt. DPI is met een knop op de muis te schakelen tussen 800 en 1.600 DPI.

We kunnen kort zijn: de muizen van Trust scoren bijzonder slecht. We komen bij de Curbstone niet boven de 23 DPI, terwijl de Silverstone slechts 28 DPI haalt in de eerste test. Voeren we de snelheid op, dan zakt het resultaat naar 13 DPI in de derde en 8 DPI in de laatste test.

Dat zijn natuurlijk geen wenselijke scores, want Trust presteert zelfs slechter dan onze Gamma-muis van 10 euro, ook al liggen de Trust-muizen lekkerder in de hand en voelen ze ook degelijker aan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business