Reviews

Huawei Y7 review: volhouder

Voordelen
Degelijke prestaties
Uitstekende autonomie
Nadelen
Geen vingerafdrukscanner
Aanbevolen prijs: €199
Waar te koop?
Totaalscore 8
De Huawei Y7 is het ideale toestel voor mensen die autonomie hoog in het vaandel dragen.

Deze review is onderdeel van onze grote ‘Smartphonegids 2017’ waarin we 45 smartphones hebben getest. Klik hier voor een overzicht van alle budgetsmartphones in de test.


Je kan steeds goedkopere toestellen terugvinden met een vingerafdrukscanner. Huawei doet jammer genoeg niet mee aan deze trend, waardoor de Huawei Y7 het zonder zo’n sensor moet stellen. Eigenaars van dit toestel hoeven voor de rest gelukkig maar weinig te missen.

De Y7 heeft een Snapdragon 435, 2 GB geheugen en 16 GB opslagruimte, wat ervoor zorgt dat het toestel degelijk presteert op benchmarks. De Nokia 5 doet het net iets beter in deze prijsklasse en ook de Huawei P8 Lite 2017 overtroeft het toestel. Fans van Huawei die op zoek zijn naar een krachtig toestel tegen een schappelijke prijs, kopen dan ook beter een P8 Lite.

Het pronkstuk van de Huawei Y7 is echter de batterij. Huawei heeft zijn smartphone een 4.000 mAh-batterij gegeven, waardoor je het toestel minstens twee dagen aan een stuk kan gebruiken. Op onze videolooptest houdt de Y7 het 14 en een half uur uit, terwijl het een score van 9 uur en 26 minuten haalt op de PC Mark 2.0 Battery test. Enkel de Motorola Moto E4 Plus heeft een betere autonomie. Dat toestel doet het echter een stuk slechter op het vlak van prestaties.


Benieuwd hoe de Huawei Y7 presteert tegenover de concurrentie? Download nu onze ‘Smartphonegids 2017’ voor een uitgebreid overzicht van specificaties en testresultaten.

[whitepaper title=”Smartphonegids 2017: kies de telefoon die bij je past” thumb_url=”https://cdn.techpulse.be/2017/12/smartphonegids_300.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20171214_techpulse_smartphones”]  [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business