Reviews

Honor 6X review: rustige vastheid

Voordelen
Straffe autonomie
Prestaties
Dubbele camera
Nadelen
Bloatware
Aanbevolen prijs: €249
Waar te koop?
Totaalscore 9
De Honor 6X heeft weinig uitstraling, maar het saaie uiterlijk verbergt een uitstekende telefoon met een grote batterij.

Deze review is onderdeel van onze grote ‘Smartphonegids 2017’ waarin we 45 smartphones hebben getest. Klik hier voor een overzicht van alle midrange smartphones in de test.


Het grote pluspunt van de Honor 6X is de batterij. We haalden gemakkelijk twee dagen uit het toestel zonder dat er een tussenkomst van een stopcontact voor nodig was. Die autonomie dankt het aan zijn grote batterijcapaciteit (3.340 mAh), gekoppeld aan de niet zo veeleisende full-HD resolutie.

Op zich is de Honor 6X geen opmerkelijk grote telefoon met zijn 5,5 inch, maar hij valt breder uit dan heel wat van zijn concurrenten. Daar zit die batterij waarschijnlijk voor iets tussen.

Op het vlak van benchmarks presteert de Honor 6X erg goed, en moet het enkel de Motorola Moto G5 Plus voorlaten.

Het is ook een van de enige toestellen met een dubbele camera op dit prijspunt. Dat betekent niet dat de resultaten dubbel zo goed zijn, maar de foto’s mogen er zijn. Het beste aan de camera zijn de uitgebreide functies en aanpasmogelijkheden die in de app zitten.

Honor levert een prima smartphone af, waarbij de enige zichtbare smet de overvloedige bloatware is.


Benieuwd hoe de Honor 6X presteert tegenover de concurrentie? Download nu onze ‘Smartphonegids 2017’ voor een uitgebreid overzicht van specificaties en testresultaten.

[whitepaper title=”Smartphonegids 2017: kies de telefoon die bij je past” thumb_url=”https://cdn.techpulse.be/2017/12/smartphonegids_300.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20171214_techpulse_smartphones”]  [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business