Tips

ZDNet Security Guide deel 3 (gratis): Stoomcursus kantoorbeveiliging

In de maand april besteedt ZDNet extra veel aandacht aan security. Voor dit laatste deel van onze gratis Security Guides zoeken we de zakelijke beveiliging op, met veel praktische uitleg en goede tools voor systeembeheerders.

Het interactieve web heeft korte metten gemaakt met de statische kantooromgeving. Eerst kwamen webdiensten als Facebook, Dropbox en YouTube, en toen de systeembeheerder die sites begon te blokkeren, gingen de meeste werknemers gewoon over op van huis meegebrachte smartphone.

En nu steeds meer bedrijven overwegen hun infrastructuur bij een cloudaanbieder te parkeren, wordt het voor systeembeheerder steeds lastiger om bij te houden waar alle zakelijke toestellen zijn, wie gevoelige prijsgeheimen op zijn telefoon mee naar huis heeft genomen en wat de nieuwste webapps zijn die de bandbreedte opsouperen.

[download_file]

We zullen niet beweren dat we al deze problemen uitgebreid gaan aankaarten in deze zakelijk getinte securityspecial, maar we willen je in ieder geval iets uitleggen over de nieuwe generatie firewalls en hoe een verantwoord securitybeleid er uitziet.

[related_article id=”161563″]


Verder een leuk artikel voor beheerders en werknemers om een veilig wachtwoord aan te maken voor pc en smartphone. Uiteraard hebben we een nieuwe lading gratis tools toegevoegd, die ditmaal iets meer zijn gericht op de zakelijke omgeving. Dat betekent niet dat thuisgebruikers deze programma’s links moeten liggen: ze zijn immers gratis.

Omdat deze speciale PDF’s zijn geoptimaliseerd voor tablets, kun je ze rechtstreeks naar je toestel downloaden en openen met je favoriete PDF-lezer. We hebben tot nu de beste leeservaring gehad met de mobiele apps van Adobe Reader, al kun je uiteraard zelf kiezen welke app je het liefste gebruikt.

Je kunt Adobe Reader vinden in Google Play voor Android-tablets of Apples iTunes App Store voor iPads.

Uiteraard kun je de ZDNet Security-gidsen ook prima lezen op het scherm van je smartphone, laptop of desktop-pc. Als je het document wilt afdrukken, zorg dan dat je printer staat ingesteld op landschapsmodus.

Ben je op zoek naar de andere gidsen, of wil je meer leren over security, ga dan naar deze pagina.

Als je deze security guide wilt downloaden en bekijken op tablet of pc, vragen we je eerst om jezelf te registreren. Zodra je bent aangemeld en ingelogd op je ZDNet-account, zul je in staat zijn om de gratis PDF te downloaden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business