Tips

Beheer je iPod zonder iTunes

CopyTrans Manager is een gebruiksvriendelijk alternatief voor wie liever niet met iTunes werkt om de muziekbestanden van zijn iPod of iPhone te beheren.

Wil je muzieknummers en aanverwanten op je iPod via je pc kunnen beheren, dan kan je eigenlijk niet buiten iTunes. CopyTrans Manager maakt komaf met deze vervelende beperking.

CopyTransManager, dat geen installatie behoeft, is een gebruiksvriendelijke tool die precies bedoeld is om de inhoud van je iPod of iPhone van op je pc te kunnen beheren. iTunes is niet langer vereist, maar aangezien het programma wel drivers van iTunes gebruikt, moet je iTunes blijkbaar wel minstens één keer hebben geïnstalleerd.

[download_file]

CopyTrans Manager categoriseert de inhoud van je iPod of iPhone automatisch op basis van genre, album en artiest. Een ingebouwde zoekfunctie laat je tevens snel een bepaald nummer opsporen.

[related_article id=”160734″]

Verder kan je makkelijk nieuwe bestanden zoals muzieknummers, audiobooks, podcasts en video’s toevoegen of oude verwijderen, muzieknummers taggen of van lyrics en cover art voorzien, en afspeellijsten aanmaken.

Ook het afspelen van muzieknummers is mogelijk, op voorwaarde uiteraard dat je daarvoor de nodige codecs op je pc hebt staan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business