Tips

Download gratis het ICT-Jaarboek: deel 6

Speciaal voor ons gratis dubbelseminarie over mobile business en het digitale kantoor bieden wij je gratis het bekende ICT-Jaarboek aan.

N [related_article id=”161563″] aar aanleiding van ons gratis dubbelseminarie op 4 november over mobile business en het digitale kantoor, bieden wij je gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan.

In dit zesde en laatste deel van het ICT-jaarboek lees je alles over mobiel, telecom en netwerken. We schrijven over mobiele besturingssystemen (Android, iOS en Windows) en welke je moet kiezen. We bespreken de opmars van machine-to-machine-communicatie, en behandelen actuele thema’s zoals mobile device management en de prijs van mobile data.

We brengen ook interessante cijfers. Wat zijn de marktaandelen van de telecomoperatoren in zowel vast als mobiel? We bekijken ook welke netwerktechnologieën en -diensten bedrijven het meest gebruiken, en waar ze in willen investeren.

Je kunt het zes deel van het ICT-Jaarboek hier downloaden.

Op 4 november houden Smart Business en ZDNet.be een gratis dubbelseminarie over mobile business en het digitale kantoor. Meer info over dit seminarie en over onze populaire seminariereeks vind je op: www.businessmeetsit.be .

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business