TikTok

Ben je TikTok beu of ben je bezorgd om je privacy? Dat is zeker mogelijk! Verwijder dan je TikTok profiel definitief om er vanaf te zijn.

Advertentie

TikTok is een immens populaire app die op amper een paar maanden tijd groeide tot meer dan 150 miljoen dagelijks actieve gebruikers. Dagelijks verschijnen zo’n 10 miljoen video’s op het vroegere Musical.ly. Dat maakt dat er ook veel slechte content tussenzit en dat je op de duur door het bos de bomen niet meer ziet.

In deze workshop leggen we je uit hoe je je TikTok account definitief kan stopzetten.

TikTok verwijderen

Ga naar je account in TikTok en tik rechtsboven op de drie bolletjes. Je komt nu in privacy en instellingen. Tik op mijn account beheren en kies onderaan voor account verwijderen.

TikTok
Kies voor ‘code verzenden’ en vul de ingezonden code in.

Laatste stap

Je wordt nu doorverwezen naar een laatste pagina waarin de app je bevestiging geeft van het verwijderen. Je account wordt de eerste 30 dagen gedeactiveerd. Dat wil zeggen dat als je binnen deze periode toch terug wil beginnen dat eenvoudiger kan. Tik als laatste op account verwijderen en je zal meteen uitgelogd worden. Verwijder ook de app op je smartphone om er helemaal vanaf te zijn.

TikTok
Bevestig het verwijderen en je bent klaar!