PureVPN

Thuiswerken vraag hier en daar om wat aanpassingen. Veiligheid eerst. PureVPN kan je daarbij zeker helpen. De VPN dienst is goedkoper dan ooit en biedt extra's.

We hoeven je het niet te vertellen. Door het oprukkende coronavirus zijn we massaal van thuis uit gaan werken. Dat betekent dat heel wat medewerkers plots voor een deel op zichzelf aangewezen zijn. En dat geldt ook voor de tools waarmee je je job veilig en onbezorgd kan uitvoeren. Het gebruik van een VPN-dienst als PureVPN kan je daarin helpen.

PureVPN

Pure VPN vs. COVID-19

Maar welke VPN kies ik dan? De lijst met mogelijkheden lijkt inderdaad eindeloos. Toch kan er maar eentje de beste zijn. En daarom raden wij PureVPN aan. PureVPN is namelijk de meest complete VPN-dienst die je op dit moment zal vinden. De dienst is ook een van de oudere op de markt met zijn lancering in 2006. Het bedrijf is van oorsprong uit Hong Kong en gebruikt encryptietechnologie die vergelijkbaar is met die van defensie. Veiligheid is prioriteit. Maar wat maakt PureVPN nu zo goed?

  1. Enorm aanbod servers
  2. Hogere internetsnelheden
  3. Streammodus voor bv. Netflix
  4. Extra veiligheid & privacy modus
  5. Duurder, maar degelijker

PureVPN: Veiligheid #1

Zoals vermeld is PureVPN ook één van de meest veilige VPN-diensten beschikbaar vandaag. Het bedrijf draagt privacy hoog in het vaandel. Privacy staat op nummer 1 en het bedrijf hanteert een no-tracking policy waarbij je surfgedrag of andere data niet wordt bijgehouden door het bedrijf. Bovendien beheert PureVPN zijn eigen servers wereldwijd. Dat maakt dat het bedrijf zelf hogere controle heeft over de veiligheid van de servers en dus niet in onderaanneming werkt.

PureVPN

Iets voor jou?

PureVPN is de meest complete VPN-dienst die we testten. De service geeft je keuze uit enorm veel landen en versnelt in sommige gevallen zelfs je internetverbinding. Dankzij de vele opties die je hebt, is deze VPN-dienst iets minder gebruiksvriendelijk voor VPN-groentjes, maar daar ben je snel overheen. De dienst neemt dit voor een stuk weg door verschillende modi aan te bieden. Je wordt dus overladen met een hoop extra mogelijkheden. En dat maakt het zijn prijs zeker waard. De dienst is dan ook beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Chrome, Firefox, Android TV en ga zo maar door. PureVPN is één van de duurste VPN-diensten op de markt, maar ook de allerbeste.

LEES OOK: PureVPN review: “echte snelheidsduvel”.

Kan je nog een veilige en snelle VPN-dienst gebruiken? Sla nu je slag bij PureVPN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here