Netflix in België verdwijnen

Licenties die aflopen, titels die niet meer opbrengen, allemaal redenen dat Netflix na verloop van tijd bepaalde titels van het platform verwijderd.

Er is een tijd van komen & van gaan. Helaas blijven niet alle films en series op Netflix bestaan. Vanaf nu geeft TechPulse je elke maand een overzicht van de beste films en series die zullen verdwijnen. Wees er daarom snel bij en zorg dat je die ene serie nog snel kijkt.

Staat er deze maand iets in het lijstje dat Netflix om een bijzondere reden toch moet laten staan? Vraag jouw titels dan nu langs hier aan in de hoop dat het streamingplatform ze laat staan of gaat aanbieden in de toekomst.

Deze films en series verdwijnen van Netflix in november

Eerder deze maand verdwenen Undercover seizoen 1, The Godfather I & II, The Karate Kid II & III en o.a. Sex And the City: The Movie uit het Netflix-aanbod. Bekijk hier de nieuwe titels voor de maand november.

19 november

  • The Princess Switch: Switched Again

20 november

  • Alien Xmas
    La Vaila

22 november

  • Dolly Parton’s Christmas on the Square

23 november

  • Shawn Mendes: In Wonder
Netflix

Gerelateerde artikelen

12 VPN-diensten getest: welke is de beste in 2020?

Wie veilig met iemand wil communiceren via het internet kan een VPN-dienst gebruiken. We testten 12 VPN-apps op het vlak van snelheid, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit.

Netflix breidt aanbod gratis films en series uit in België

Wie nog niet overtuigd is van een abonnement bij Netflix kan nu gratis proeven van een uitgebreider aanbod.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here