Dealtip Google Nest Hub Mini

Aan het rondkijken voor een smart speaker? Coolblue stunt met een Google Nest Hub & Mini voor de prijs van één, lees verder in deze dealtip.

Advertentie

Er komen ieder jaar steeds meer betaalbare smart hometoepassingen op de markt. Ikea heeft intussen een uitgebreid aanbod aan slimme lampen en mogelijkheden en in augustus bracht Signify (Philips Hue) met WIZ een betaalbare variant op de markt. En bij een set slimme lampen hoort een Google smart speaker.

Wie zijn huis dus op een betaalbare manier een stukje slimmer wil maken is bij Coolblue deze week aan het goede adres. Want wat ben je nu met smart hometoestellen als je geen smart speaker hebt om Google Assistant meteen op te roepen?

Google Nest Hub + Nest Mini

Met de combinatie van een Google Nest Hub en Nest Mini kan je de Assistant gemakkelijker bereiken vanuit verschillende ruimtes. Bijvoorbeeld de Nest Hub in je woonkamer en de Nest Mini in je bureau. Van daaruit kan je snel al je toestellen (lampen, rookmelders, netflix, spotify…) bedienen.

Deze week stunt Coolblue met een actie waarbij je de Google Nest Hub en Nest Mini voor 89 euro kan kopen. Dat is normaal gezien de prijs van de Nest Hub alleen.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees hier onze review.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here