Babbel

Wil je een nieuwe taal leren? Met Babbel kan je tot 14 talen leren in één app. Een levenslang abonnement kost je nu 55% minder.

Advertentie

Al sinds 2007 is Babbel een van de betere applicaties om een nieuwe taal te leren. Of je nu Frans, Duits of Zweeds wil leren, Babbel heeft het allemaal. De app heeft al miljoenen mensen geholpen bij nieuwe talen. De software werd ontwikkeld door taalexperten van over de hele wereld.

De app is beschikbaar voor iOS en Android (en een webversie) en biedt onder andere korte lessen van 10 tot 15 minuten, sessies waarbij je feedback krijgt op oefeningen en echte conversaties in de taal naar keuze. Babbel werd onder andere door The Next Web, PCMag en The Economist aangeprezen.

Babbel deal levenslang

Vandaag scoort de taalapplicatie met een levenslang abonnement voor meer dan de helft van de prijs. 55% korting op een pakket met 14 talen en levenslang toegang.

Uitgelichte functies

 • Beschikbare talen: Spaans, Duits, Italiaans, Frans, Portugees, Zweeds, Turks, Nederlands, Pools, Indonesisch, Noors, Deens, Russisch en Spaans (Latijns Amerika)
 • Zet je oefeningen en lessen offline op je apparaten
 • Voer levensechte gesprekken in een andere taal
Babbel
Advertentie

1 REACTIE

 1. Beste

  Een mooi aanbod waar ik echter niet zal/wil op ingaan, tenzij het Nederlands als native taal kan gebruikt worden. Ik heb een hele tijd gebruik gemaakt van Babbel en Duolingo om Italiaans te leren, en daarover kan ik eigenlijk alleen maar positief zijn, tot het moment dat je op een ‘Engelse muur’ botst. Een andere taal leren is sowieso al niet evident voor mij, maar dan nog eens de omweg via het Engels. Op zeker moment moet je afhaken omdat je ook dat Engels onvoldoende beheerst.
  Ik ben al lang op zoek naar goede apps/websites (vergelijkbaar met bovengenoemde) waar je vanuit het Nederlands rechtstreeks Italiaans kan leren. Kennen jullie er?
  Misschien is dit een goed idee voor een uitgebreid artikel in clickx: Apps om Italiaans/een andere taal te leren met het Nederlands als basis.

  Met vriendelijke groeten
  Danny Lievens

  PS 🙂 : ik ben als sedert het begin van clickx een trouwe abonnee en jullie zouden me echt een plezier doen met zo’n artikel, en zeker mij niet alleen, zoals te lezen valt in de verschillende reviews van die taalapps.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here