Wedstrijd

Win een Parrot Bebop 2-drone

We mogen één lezer gelukkig maken met een Bebop 2-drone van Parrot ter waarde van 549 euro. Doe mee en win!

Parrot was één van de eersten om drones toegankelijk te maken voor het grote publiek aan een schappelijke prijs. Met zijn quadcopters richt het zich op amateurliefhebbers die hun eerste stappen willen zetten in de wereld van drones en luchtfotografie. Wij mogen één lezer gelukkig maken met een Bebop 2 ter waarde van 549 euro.

Wij gingen zelf al eens aan de slag met de Bebop 2 (lees hier de review) en werden aangenaam verrast. De quadcopter valt met name op door zijn stabiliteit en gebruiksgemak. Je hoeft geen ervaren vliegenier te zijn om met de Bebop 2 aan de slag te gaan. De besturing gaat eenvoudig via de bijhorende app op je smartphone of tablet en de drone kan zichzelf redden indien jij de controle verliest. Dankzij softwarestabilisatie in de camera kan je ook voldoende scherpe foto’s en video’s maken terwijl je de Bebop 2 (al dan niet ongecontroleerd) door het luchtruim laat suizen.

De Parrot Bebop 2 is geen professionele oplossing, maar bezorgt de beginnende dronepiloot vast en zekere meerdere uren vliegplezier. Wil je zelf kans maken om deze quadcopter te winnen? Doe dan nu mee met onze wedstrijd door te liken of tweeten en vervolgens je e-mailadres achter te laten. De wedstrijd loopt tot vrijdag 4 maart om 12 uur. De winnaar zal na afloop van de wedstrijd persoonlijk op de hoogte worden gebracht en krijgt de Bebop 2 toegestuurd.

 

De wedstrijd is afgesloten. De winnaar zal zo snel mogelijk persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business