Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een 240 GB SSD of 64 GB microSD + lezer van Kingston

24 uur lang maak je kans op een SSD of microSD-kaartlezer van Kingston. Snelle opslag nodig voor je pc of eerder voor onderweg? Doe mee en win!

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Vandaag halen we niet één, maar twee geschenken van Kingston onder onze kerstboom vandaan: een SSDNow UV400 SSD met 240 GB opslagcapaciteit en een 64 GB Gold Series microSD-kaart in combinatie met een MobileLite Duo 3 microSD-kaartlezer.

Kingston SSDNow UV400

De beste manier om een oude pc weer nieuw leven in te blazen, is de harde schijf vervangen door een SSD. De Kingston SSDNow UV400 biedt lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 550 MB/s en 490 MB/s. Met 240 GB opslagcapaciteit biedt hij voldoende ruimte als opstartschijf en om je belangrijkste programma’s op te installeren.

Je sluit de SSD best aan op een SATA 3.0-poort voor de beste prestaties, maar hij is ook achterwaarts compatibel met SATA 2.0.

Kingston 64GB Gold Series microSD + MobileLite Duo 3

De Kingston Gold microSD-kaart biedt lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 90 MB/s en 45 MB/s. Dat maakt hem ideaal voor 4K-opnames aan 30 frames per seconde of 1080p-opnames aan 120 frames per seconde. Het ideale kaartje voor je actiecamera of drone dus, of gewoon voor je smartphone.

Om dat kaartje uit te lezen, kan je gebruik makenv an de MobileLite Duo 3. Die is zowel compatibel met USB Type-C als USB Type-A, waardoor hij erg flexibel en toekomstbestendig is. De lezer is compatibel met Windows 7 (SP1) en hoger, macOS 10.9 en hoger, Linux v. 2.6 en hoger, en Chrome OS.

Doe mee en win!

Wij mogen twee lezers gelukkig maken met een SSD of microSD-kaart + lezer van Kingston.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres achter. Alleen als je beide stappen voltooid, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, donderdag 14 december om 12 uur.

Geef ook zeker aan welk geschenk jouw voorkeur geniet.

Na afloop maken we zo snel mogelijk de winnaars bekend en worden de producten in hun richting gestuurd.

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar wordt gecontacteerd en kan je terugvinden op onze overzichtspagina.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business