Black Friday

De beste televisiedeals van Cyber Monday 2022

Cyber Monday televisiedeals
Ook tijdens Cyber Monday 2022 vind je de nodige scherpe televisiedeals. Wij hebben de beste geselecteerd en ze voor je opgelijst.

We zitten in de laatste golf van het uit de VS overgewaaide ‘Holiday-seizoen’. Cyber Monday is voor sommige retailers de aftrap van het digitale koopjesfestijn voor de feestdagen. In Europa ligt dat inmiddels anders en ligt Cyber Monday in het verlengde van Black Friday.

Grijp snel je kans

Dat maakt Cyber Monday echter niet minder spetterend. Tijdens Cyber Monday op maandag 28 november 2022 mag je nog altijd de nodige scherpe deals verwachten. Retailers willen het jaar, dat getijsterd is door inflatie, immers met een klapper afsluiten. Dat zal je ook merken bij tv’s – zeker uitgaande modellen (modeljaar 2021-2022) zijn sterk in de uitverkoop.

Juist omdat veel uitgaande modellen in de korting zijn, is ons advies om niet te lang te wachten met de aankoop van een Cyber Monday-deal. Voor je het weet is de televisie verdwenen of kan je hem enkel nog tegen reguliere prijzen kopen. Zie je nog geen televisiedeal die je ogen streelt? Keer dan zeker nog eens terug; we updaten dit overzicht regelmatig tijdens Cyber Monday om alle verse deals aan je voor te schotelen.

  • Wil je een overzicht van de beste deals tijdens Cyber Monday 2022? Neem dan zeker een kijkje in ons dealoverzicht.

De beste televisiedeals van Cyber Monday 2022

Voor het gemak hebben we de televisiedeals hieronder per formaat opgelijst. Bij elke tv vind je informatie over de beeldtechniek (bijvoorbeeld lcd of OLED). Prijzen vind je bij de retailer(s).


43 inch televisies

Sony Bravia 43X85KP – 4K UHD – LED

Philips The One (43PUS8837/43PUS8507) – 4K UHD – LED

De Philips 43PUS8837 en 43PUS8507 lijken erg op elkaar. Het enige verschil tussen de twee televisies, zit in de beeldvernieuwingsfrequentie: model 8507 heeft een beeldfrequentie van 60Hz, voor model 8837 is dat 120Hz. Dit zorgt ervoor dat het beeld iets vloeiender is en biedt vooral een voordeel tijdens het gamen.


50 inch televisies

Samsung QE50QN90B/QN91B – 4K UHD – Neo QLED

Ook hier weer twee toestellen die erg hard op elkaar lijken en een licht verschillende naam hebben. Beide toestellen zijn zo goed als identiek, hebben een even snelle beeldverversing en een zelfde beeldkwaliteit. Het grootste verschil tussen de twee televisies, is dat de QN90B geen Bixby-ondersteuning heeft, terwijl de QN91B dat wel heeft.


55 inch televisies

Sony Bravia XR55A75KP/A80KP – 4K UHD – OLED

Opnieuw hetzelfde liedje: twee modellen, met een erg vergelijkbare naam, die erg op elkaar lijken. De A75KP heeft een beeldverversingsfrequentie van 100Hz, terwijl dat voor de A80KP met 120Hz iets hoger ligt.


65 inch televisies

Sony Bravia XR65A75KP – 4K UHD – OLED

LG 65QNED816QA – 4K UHD – QNED


Groter dan 65 inch

Sony Bravia XR77A80K – 4K UHD – OLED

LG OLED77C24LA/C25LB – 4K UHD – OLED

Ook LG brengt gelijkende toestellen met een gelijkende naam op de markt. Naar het verschil tussen deze twee modellen moet je wel erg goed zoeken: ze zijn namelijk identiek, op één punt na. De C25LB beschikt namelijk over een extra geluidsuitgang voor hoofdtelefoons en externe speakers, al vertelt de website van LG er niet bij of het om een 6,35mm of 3,5mm jack gaat. Beide tv’s hebben wel een ‘optical out’ waarlangs een soundbar aangesloten kan worden.

Samsung QE75QN85BATXXN – 4K UHD – Neo QLED


Wees er snel bij want op = op! Producten die als Cyber Monday-deals worden aangeboden zijn vaak slechts beperkt voorradig (en verkopen uiteraard sneller dan normaal door de deal). Heb je iets op het oog, schakel dan vlotjes om niet achter het net te vissen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business