Cyber Monday 2022 dealoverzicht

Cyber Monday 2022 is van start! We hebben de beste audio, smartphone, smartwatch en televisiedeals voor je samengevat.


Na Black Friday is het de beurt aan Cyber Monday. Al sinds 2008 is deze speciale shoppingdag volledig gewijd aan de beste electronicadeals. Ook in ons land heeft Cyber Monday intussen zijn intrede gemaakt. Grote retailers als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt springen mee op de kar van het grootste koopjesfestijn van het jaar.

Cyber Monday 2022

Zo’n 11 jaar geleden zijn een aantal verstandige marketingjongens in de e-commerce met deze trend begonnen. Toen waren de twee shoppingdagen nog duidelijk en mooi verdeeld. Black Friday was voor de fysieke winkels de stormloop voor Thanksgiving-feesten en Cyber Monday, de eerste maandag erop, was voor de webshops van diezelfde fysieke winkels om alle electronica aan belachelijk lage prijzen te verkopen.

Intussen zijn de twee niet meer zo apart als zou moeten. Black Friday kent tegenwoordig deals die bijna twee weken duren en veel retailers (ook in België) beginnen al minstens een week op voorhand met bepaalde deals.


Omdat veel van de Black Friday-deals gewoon blijven doorlopen, komen ze dus in het vaarwater van Cyber Monday. Je kan je dus afvragen wat het onderscheid tussen de twee shoppingdagen nog maakt. In ieder geval maakt de redactie van TechPulse vandaag voor jou een selectie van de beste deals die jij kan binnenhengelen. Check dus regelmatig de website voor de laatste leuke deals, aangezien we het overzicht verschillende keren zullen aanvullen. Happy shopping!

Drie dealcategorieën

Veel nieuwe deals hoef je dus niet te verwachten tijdens Cyber Monday 2022. TechPulse houdt op maandag 28 november wel de vinger aan de dealpols voor jou. Op die manier scoor jij de beste deals. Voor Cyber Monday spitsen wij ons toe op smartphone-, smartwatch-, audio- en televisiedeals. Hieronder vind je de afzonderlijke dealartikelen:

Zoals gezegd: Black Friday mag dan wel voorbij zijn, veel deals lopen gewoon door. Neem dus zeker een kijkje in ons overzicht met de beste deals van Black Friday 2022.