Black Friday

Dit zijn de beste audiodeals van Cyber Monday 2022

Cyber Monday audiodeals
We hebben de beste hoofdtelefoon, bluetooth-speakers, multiroom-speakers en soundbar-deals van Cyber Monday 2022 voor je opgelijst.

Audiofanaten, muziekliefhebbers en alledaagse gebruikers van audioapparatuur kunnen hun hart ophalen tijdens Cyber Monday 2022. De traditionele start van het digitale koopjesfestijn in landen als de VS – in Europa meer een verlengde van Black Friday – is van start gegaan.

Veel deals van Black Friday zullen een-op-een worden overgenomen voor Cyber Monday. Dat maakt de deals zeker niet minder interessant en geeft je de kans om nog wat langer te denken over jouw favoriete deals. Sommige winkelketens komen met aparte deals voor Cyber Monday; wij houden het voor je in de gaten tijdens de laatste dag van het ‘dealseizoen’.

Voor de audiodeals van Cyber Monday verzamelen we de scherpste deals op hoofdtelefoons (in-, on- en over-ear), draadloze (bluetooth) speakers, soundbars en multiroom-speakers. Je vind alle deals hieronder. Nog geen deal gevonden die een aankoop ‘triggert’? Kom dan zeker voor maandag 28 november 23:59 nog eens terug. Dit dealoverzicht wordt regelmatig van de laatste deals voorzien zodat je altijd iets vindt dat bij jou past.

Audiodeals voor Cyber Monday 2022

Per categorie vind je hieronder de beste audiodeals van Cyber Monday. Dit zijn dus zeker niet alle deals, maar we selecteerden enkel de deals die je niet kan en mag missen. Je vindt enkel échte deals: ‘aanbiedingen’ van 10 euro hoef je in dit overzicht dus niet te verwachten.


Hoofdtelefoons (in-, on- en over-ear)

Sennheiser HD 458BT


Bluetooth speakers

Sonos Roam SL

Sonos Move


Multiroom-speakers

JBL Link Portable (set van 2)


Soundbars

Sonos Beam Gen 2 (zwart)


Wees er snel bij want op = op! Producten die als Cyber Monday-deals worden aangeboden zijn vaak slechts beperkt voorradig (en verkopen uiteraard sneller dan normaal door de deal). Heb je iets op het oog, schakel dan vlotjes om niet achter het net te vissen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business